PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA - TEHNOLOGIA VR FITNESS

Sportul pare greu la început, însă cum ar fi ca totul să fie mai ușor

Când spunem acest lucru ne referim la faptul că sistemul VR Fitness te va transpune într-o lume virtuală, unde antrenamentele se transformă într-o joacă.

Aceasta este o experiență cu adevărat nouă, care va combina arderea caloriilor cu distracția. Da, chiar te poți distra în timp ce te antrenezi!


Senzația de disconfort sau chiar durere în timpul exercițiilor fifizice este cu siguranță unul dintre cele mai răspândite motive pentru care oamenii refuză să facă mișcare. Nouă, oamenilor, nu ne place să facem lucruri care ne dor – pur și simplu.

Așadar, îți aducem soluția perfectă pentru a uita de disconfort. Cu VR traning vei fi atât de scufundat într-o altă realitate încât creierul tău este păcălit să se gândească la altceva și să experimenteze, în loc să te concentrezi pur și simplu asupra durerii/disconfortului și să te întrebi câte minute au mai rămas din antrenament.

Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Află mai multe despre modul în care folosim cookies. Accept