ANDREI KRISAN

Coordonator / Antrenor personal / Instructor clase

Pasiunea, experiența şi perseverența îşi spun cuvantul cand vine vorba de Andrei.

Încă din copilărie, a practicat sporturi de contact (karate, taekwondo, MMA) la nivel de performanţă, iar studiile la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, cu specializare în fitness şi culturism, au fost urmarea firească a pasiunii pentru sport şi a stilului său de viaţă sănătos, bazat pe mişcare.

Astăzi, datorită experienţei şi informaţiilor acumulate de-a lungul celor peste 10 ani de activitate în fitness, reuşeşte să-i inspire şi să-i motiveze pe clientii sai să adopte un stil de viaţă sănătos şi să le insufle dorinţa de a-şi depăşi limitele.

Pe langă clasele de grup fitness atat de îndrăgite si pline de energie pe care le susține, clienții cu care lucrează zi de zi spre a le indeplini obiectivele, Andrei face încă un pas important in cariera sa, acela de a transmite mai departe cunostiințele sale către alți antrenori si a dezvolta o echipă performantă.


CERTIFICĂRI
Antrenor personal acreditat
Instructor de înot acreditat
Instructor de cycling acreditat Schwinn, Bronze Level;
Instructor de aerobic acreditat pentru programe Les Mills: BodyPump, BodyCombat, CXWorx, Grit Series;
Alte certificări: Bag Boxing, Metabolic Training, C-Core, Circuit Training, Interval Training.


DARIUS PLĂCINTAR

Antrenor personal / Instructor clase

Pentru Darius, sportul a fost si este mai mult decat o pasiune, este un stil de viata.

Dupa 8 ani de rugby de performanta la cel mai inalt nivel, 3 campionate europene si un campionat mondial a ales sa isi indrepte pasii spre lumea fitness-ului.

Fie ca iti doresti sa scazi in greutate, sa iti cresti masa musculara, sa te recuperezi in urma unei accidentari sau pur si simplu sa faci miscare, Darius te asteapta in echipa lui, locul in care vei avea parte de indrumare si motivatie, iar obiectivele tale vor deveni prioritatea lui !

Ambitia, perseverenta si dedicarea sunt cele 3 cuvinte care il descriu perfect pe Darius, care in ciuda obstacolelor si a unei accidentari suferite reuseste sa faca performanta zi de zi, ajutandu-si clientii sa isi atinga obiectivele.RAREȘ AGRIJAN

Antrenor personal / Instructor clase

Ce inseamna sportul pentru Rares?
“Sportul a făcut parte din viata mea inca de la o vârsta frageda (atat din placerea de a face miscare , cât și dintr-o necesitate datorita faptului ca eram supraponderal). Am practicat atat sporturi de contact (judo și box), cât și sporturi independente precum tenisul , însă la nivel de performanța, sportul care ma reprezinta este fotbalul. In toti acesti ani, sportul a contribuit foarte mult la dezvoltarea mea personala, doua dintre cele mai importante aspecte la care a contribuit fiind disciplina și faptul ca am învățat sa am o relaționare foarte buna cu omenii cu care lucrez. Acest lucru m a făcut sa urmez facultatea de sport și sa invat cu adevarat ce însemna acest domeniu. “

Dar Fitness-ul ?
“Fitness ul , noul sport rege, a apărut in viata mea in urma cu 6 ani, dar, ca profesionist (PT) , practic acest sport de 1 an și jumătate, timp in care am învățat multe despre capciteatea corpului uman și cum sa ii ajut pe altii sa și atingă obiectivele.”

Ce ai vrea sa le transmiti persoanelor care te aleg ca antrenor?
“Consider ca sanatatea trebuie sa fie pe primul loc in vietile noastre. Evident, sportul are multe beneficii, insa cel mai important este faptul ca ne ajuta sa avem un stil de viata sanatos. Fie ca vrei sa ai un fizic mai impozant, sa ai o performanta sportiva mai buna sau pur si simplu sa inveti sa fi sanatos si sa faci miscare, te astept in echipa mea!”MARIO MOCAN

Antrenor personal

Perseverența, consecvența și seriozitatea mă descriu in sală atât ca și PT cât și in timpul liber. Fitness-ul mi-a schimbat radical stilul de viață si modul de gândire, si cel mai important starea fizica si psihică, sănătatea devenind o pasiune și pentru mine.

Consider că fitness-ul, practicarea oricărui sport și mișcarea indiferent de ce tip ar fi ea iți îmbunătățesc stilul de viață și te dezvoltă ca persoană.

Indiferent de motivul pentru care alegi să pășești in sala de fitness, de la a slăbii câteva kilograme, o stare psihică si fizică mai bună, la remodelare corporala, haide in echipa mea si te voi ajuta sa iti atingi obiectivul si să devii cea mai bună versiune a ta.

Ne vedem la TSF!


OANA MURESAN

Nutritionist / Dietetician


Consider că empatia și sociabilitatea sunt caracteristicile care mă definesc și care mă vor ajuta să ajut la rândul meu oamenii sa adopte un stil de viata sanatos fara a simti presiunea unei “diete”.

Sunt absolventă a specializării Nutriție și Dietetică din cadrul UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

În anul 2020 am efectuat un stagiu de practică de specialitate in Cadrul Clinicii Universității din Valencia, iar ulterior am absolvit masteratul Nutriția și Calitatea Vieții din cadrul UMF Cluj-Napoca.

Dacă te numeri printre persoanele care vor sa învețe că o “dietă” nu înseamnă două săptămâni în care să mănânci puțin și că un stil de viață sănătos nu se reflectă în cele câteva kg în minus pe cântar, te aștept la o consultație!
Acest site folosește cookie-uri pentru a oferi servicii, pentru a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Află mai multe despre modul în care folosim cookies. Accept